Alzheimer café Nieuwgein: 10 jaar Alzheimercafé

Op donderdag 26 september 2019 vanaf 19.00 uur viert Alzheimercafé Nieuwegein het tienjarig bestaan. Theatergroep Ervarea verzorgt de invulling van de avond. Theater-scènes 

worden afgewisseld met stukjes kennisoverdracht over het dementieproces en over het maken van contact met mensen met dementie. Verschillende oudgedienden zullen aanwezig zijn, evenals de voorzitter van het bestuur van Alzheimer Lekstroom. Er komt extra aandacht voor de vrijwilligers die het café mogelijk maken. We hopen van harte dat u deze gelegenheid met ons komt vieren.  

Voor meer informatie over Ervarea: www.ervarea.nl

Vanaf 19.00 uur staan koffie en gebak klaar, het programma begint om 19.30 uur. Gedurende de hele avond is er gelegenheid voor het stellen van vragen en om eigen ervaringen te bespreken. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en om even na te praten. De toegang is gratis en aanmelding niet nodig.

Locatie 

ZorgSpectrum locatie Vreeswijk, Lekboulevard 10, 3434 GL Nieuwegein. 

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maartje Hoens 06-10104432 (ZorgSpectrum) of Annette Stock, 06-10459638 (Vitras). Organisatie: Alzheimer Nederland afdeling Lekstroom, ZorgSpectrum, Vitras en MoVactor.

Comments

comments

Geef een reactie