50 jaar Tennisvereniging Rijnhuyse Jubileumreceptie voor leden én oud-leden

In verband met het 50-jarig bestaan van de vereniging organiseert Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein op 10 februari a.s. een jubileumreceptie. Zowel leden als oud-leden zijn hier, na aanmelding, van harte welkom. De receptie in het clubhuis begint om 15.00 uur en wordt o.a. gevuld met toespraken, een pubquiz, livemuziek én de presentatie van het jubileummagazine. In dit magazine staan veel oude foto’s van de vereniging en haar leden, gelardeerd met verhalen uit de 50 jaar historie. Rijnhuyse, op 10 februari 1969 in Jutphaas begonnen op de parkeerplaats van het FOM, is in deze 50 jaar uitgegroeid tot een florerende tennisclub met ruim 625 leden op 7 smashcourtbanen. De tennisvereniging roept oud-leden op om zeker ook te komen om met elkaar herinnering op te halen. Aanmelden voor deze jubileumreceptie voor 7 februari a.s. via voorzitter@rijnhuyse.nl.

53 leden bij start in 1969

In het jubileummagazine staat onder andere een interview met Rijnhuyse-lid van het eerste uur, Gerard van Beek.

Hij vertelt onder andere over de start van de club en de bouw van het eerste clubhuis. In 1969 begon Rijnhuyse met 4 mateco banen (soort beton) en 53 leden. De locatie was in eerste instantie de parkeerplaats van het FOM instituut; in 1987 wordt de club eigenaar van het tennispark. Uiteindelijk heeft de Rijnhuyse nu 7 banen van smashcourt en zo’n 625 leden.

Over Tennisvereniging Rijnhuyse

Tennisvereniging Rijnhuyse (TVR), gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De vereniging telt ruim 625 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor meer informatie over de club en de activiteiten op www.rijnhuyse.nl.

Comments

comments

Geef een reactie