Nieuwegein spreekt!

In de nieuwe rubriek ‘Nieuwegein spreekt’ geven wij inwoners van Nieuwegein de mogelijkheid om zelf aan het woord te komen.

Door middel van Nieuwegein spreekt willen wij onze volgers de mogelijkheid geven om een stukje in te zenden over onderwerpen die hij of zij interessant vindt, eventueel met foto’s er bij, en graag met andere Nieuwegeiners zou willen delen. In de rubriek ‘Nieuwegein spreekt’ komt u zelf aan het woord.

Of u nou wilt vertellen dat u uw hart verloren heeft aan Nieuwegein of de wijk waar u woont. Of u met anderen wilt delen wat u zo mooi vindt aan Nieuwegein, of u gevoel bij de vernieuwing van bepaalde wijken of juist herinneringen wilt delen van het vroeger was, het kan allemaal. U mag inzenden wat u bezig houdt.

Onze redactie maakt een selectie uit de ingezonden berichten. Afhankelijk van de hoeveelheid ingezonden berichten kan dit een keer per 2 weken, of een keer per week zijn.
Uiteraard is deze rubriek niet bedoeld om je negatief uit te laten over bijvoorbeeld een vervelende buurman of een klankboord om een geschil uit te vechten. Wij willen vooral Nieuwegeiners de mogelijkheid geven om te vertellen wat ze bezig houdt.

Uw gedachten kunt u mailen, eventueel met bijgevoegde foto’s naar: spreek@nieuwegein-nieuws.nl

Let op: De foto’s die u mee stuurt dienen wel van u zelf te zijn of rechtenvrij gebruikt te mogen worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor claims e.d. voor foto’s die niet rechten vrij zijn!