Wens Ambulance Utrecht

Op vrijdag 2 oktober 2020 organiseert de WensAmbulance Utrecht de allereerste WAUWW thuisbingo. Thuis onder het genot van een hapje en drankje bingo spelen.

De trekking is via een livestream te volgen vanaf de Facebookpagina van de WensAmbulance. De presentatie van deze avond is in handen van het bestuur en de vrijwilligers. Het beloofd een gezellige en dolle avond te worden. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de WensAmbulance Utrecht.

Tijdens de thuisbingo worden er 4 rondes gespeeld met aansluitend een verloting van de overgebleven prijzen (indien er na de bingo nog prijzen over blijven). Bingokaarten zijn te koop voor €10,- Deze zullen vanaf half september verzonden worden. Deze bingokaarten worden aan de WensAmbulance Utrecht aangeboden door Onlinebingokaart. Opgeven voor de bingo kan via sagterberg@wensambulanceutrecht.nl of reserveer uw plaats via de Facebook pagina van de WAUWW thuisbingo.

WensAmbulance Utrecht

Stichting WensAmbulance Utrecht verzorgt het liggend vervoer voor (pre)terminale en chronisch zieke patiënten naar hun WensLocatie. Dit kan een bezoek zijn aan familie, ouderlijk huis, bruiloft, begrafenis, verjaardag of bijvoorbeeld een dagje naar het strand of dierentuin.
(Coverfoto: Rutger Lamers)

Comments

comments

Geef een reactie