Enige tijd geleden wisten wij u te vertellen dat Nieuwegein Fiets! een aantal fietsdagen voor senioren had georganiseerd in september. Vanwege de overweldigende hoeveelheid positieve reacties en aanmeldingen is er besloten nog een dag in te plannen, en wel op 17 september.

Hoe ziet de dag eruit?

’s Ochtends start de dag met een gesprek in en rond het Stadshuis, worden we FietsFit en wordt uw fiets gechecked. Hierna start de fietstocht en wordt de Nieuwe Hollandse Waterlinieroute gefietst. Onderweg kunt u handige fietstips uitwisselen. ’s middags wordt er gestopt op de Gemeentewerf om te lunchen. Daar kunt u een fietsparcours afleggen en fietsen uitproberen voor de fietstocht wordt vervolgd, waarna de dag af word gesloten in het Stadshuis. Op 21 september kunt u het fietsmiddagprogramma ook inwisselen voor deelname aan Route 55 van de Nationale Sportweek.

Meld u aan via: www.fietsersbond.nl/onderweg/fietsschool/fietsinformatiedagen-voor-senioren of via fietsdocent Frans Lueb: 06 422 789 90, f.lueb@fietsersbond.nl.

U kunt zich aanmelden voor de hele fietsdag, maar ook voor alleen het ochtend- of middagprogramma.

De gemeente Nieuwegein biedt u deze fietsdag GRATIS aan in samenwerking met de Fietsersbond en Nieuwegein fietst!

Comments

comments

Geef een reactie