Featured Video Play Icon

De Nieuwegeinse Henriëtte Janssen speelt de hoofdrol in een filmpje waarmee het Ministerie van Financiën het beleid in het kader van Prinsjesdag illustreert.

Het filmpje, genaamd: De Prinsjesdag van Henriëtte: ‘veilig blijven fietsen’ is vanaf vandaag te zien op de social media van de overheid. De video is opgenomen tijdens de fietsdagen voor senioren die gemeente Nieuwegein als Doortrappen gemeente jaarlijks organiseert om senioren te helpen langer veiliger door te blijven fietsen.

Donderdag 17 september en maandag 21 september zijn de volgende twee fietsdagen. Voor de 17e zijn nog een paar plekken vrij. Indien u mee wilt fietsen kunt u zich aanmelden via: www.fietsersbond.nl/onderweg/fietsschool/fietsinformatiedagen-voor-senioren of door contact op te nemen met fietsdocent Frans Lueb: 06 422 789 90, f.lueb@fietsersbond.nl.
(Foto: Nieuwegein Fietst!)

Comments

comments

Geef een reactie