Gezonde nieren zijn van levensbelang. Een nierziekte beperkt het leven enorm. Daarom strijd de Nierstichting elke dag voor het voorkomen van nierschade.

Volgende week, 14 tot en met 19 september, is de jaarlijkse collecteweek van de Nierstichting. Vanwege de huidig geldende Corona maatregelen zijn er helaas in Nieuwegein Noord zeer weinig collectanten. Iets wat de Nierstichting jammer vind maar wat uiteraard wel begrijpelijk is.

Gelukkig is er wel toestemming van een aantal winkels op het Muntplein om collectebussen in de winkel te plaatsen. Naast de bussen in de winkels staat er ook een collectebus op de zaterdagmarkt bij Linda’s tassen en lederkraam. Indien er geen collectant aan de deur is geweest en u wilt toch doneren aan de Nierstichting dan kunt u terecht bij de volgende winkels:

  • Kees Oomen
  • De Koopman
  • Una Mas
  • Kruidvat
  • de Toko
  • Twenty or Less
  • Linda’s marktkraam op de markt op Cityplaza

Kijk voor meer informatie over wat de nierstichting precies doet op nierstichting.nl
(Coverfoto: Nierstichting.nl)

Comments

comments

Geef een reactie