Alzheimer Café

Veel mensen die aan dementie lijden krijgen te maken met gedragsveranderingen. Waar komen deze gedragsveranderingen vandaan en hoe ga je daar als mantelzorger of als zorgverlener mee om? Een psycholoog zal daar deze avond meer over vertellen.

Na het ontsmetten van uw handen en het bijhouden van de presentielijst wordt u ontvangen met een kopje koffie. Het programma begint met een interview met de gastspreker. Daarna is er gelegenheid voor het stellen van vragen en het delen van eigen ervaringen. Het Alzheimer Café eindigt om 21.00 uur. (Deze avond is er geen pauze).

Let op: Locatie is i.v.m. Corona Emmauskerk, Merelplein 2, Nieuwegein Na een periode waarin geen bijeenkomsten plaats konden vinden, ziet de organisatie er naar uit u weer te ontvangen in het Alzheimer Café.

Vooraf aanmelden noodzakelijk

Vanwege de huidige geldende Corona maatregelen dient een ieder die de avond bij wil wonen zich aan te melden. u kunt uzelf aanmelden door een mail te sturen naar: a.stock@santepartners.nl, of via de telefoon of whatsapp 06-10459638 (Annette Stock)

U kunt zich tot en met maandag 21 september aanmelden. Meldt u AUB ook bij uw aanmelding met hoeveel personen u komt. LET OP: tot 20:00 uur is er betaald parkeren rond de Emmauskerk.

Comments

comments

Geef een reactie