Op zondag 12 juli was de eerste Kika Saté Sunday. Een succes mag je het wel noemen. Georganiseerd door Team Kika, Eric, Tonie en Tiny in samenwerking met restaurant The Good Food in Vreeswijk. Eigenaar Jan stelt zijn restaurant 3 zondagen beschikbaar voor de Kika Saté Sunday.

Heerlijke saté, zoals saté ayam, saté babi, saté sapi, saté udang, saté vegan en saté kambing worden geserveerd. Met lontong of nasi kuning! Achter de barbeque stonden die dag de saté master Eric Martherus uit Soerabaya en grill master Tonie Smits uit Vreeswijk. Terwijl het derde Kika lid Tiny haar benen uit haar lijf liep om de saté te verbinden met de nasi kuning en de atjar.

Samen met de ervaren crew van The Good Food werden heerlijke maaltijden geserveerd. Er is ook een loterij aan deze actie verbonden. Veel ondernemers van Vreeswijk stelden prijzen ter beschikking. Een greep uit de prijzenpot. Tegoedbonnen van Bloemenwinkel de Stijl, brasserie Het Raadhuis, Men’s Wear Report, Broodje Vreeswijk, Kusadasi, kapsalon Chantal, Sarong massage, slagerij Post. Cadeau pakketten van Knus bij Ann, Xmas presents. Lootjes verkrijgbaar via Facebook bij Tonie Smits, Eric Martherus of in the Good Food. 26 juli is de trekking.

Kika Team Eric, Tonie en Tiny zetten zich al sinds 2012 in voor Stichting Kika. Met het lopen van marathons over de hele wereld en het organiseren van leuke activiteiten hebben zij al vele tienduizenden euro’s opgehaald. Geld dat wordt gebruikt voor onderzoek zodat kinderen met kanker meer kans hebben op genezing.

Reserveren voor Zondag 19 juli en/of Zondag 26 juli? www.thegoodfood-restaurant.nl of 030-8880958 

Comments

comments

Geef een reactie