De SPNN 20 september klaverjasavond plus 28 september klaverjas marathon

Op 24 juli zal SPNN haar deuren weer openen voor een klaverjascompetitie. Iedereen is welkom om gezellig mee te doen gelieve wel van te voren aanmelden bij Jan Schuler via 06224151. De kosten voor de avond zijn 4,00 euro dit is incl een kopje koffie/thee.

Alle betalingen die er die avond gedaan zullen worden gaan via de pinpas. Dus u kunt bij binnenkomst gelijk de 4 euro betalen. De prijzen die te winnen zijn zullen bestaan uit geld prijzen. Daarnaast is er in de loterij ook een aantal mooie prijzen te winnen. Mocht u iets anders willen drinken dezen avond, dan is dat ook mogelijk. De betaling zal dan zijn aan het eind van de competitie avond. De zaal zal vanaf 18.45 haar deuren openen. En de competitie zelf zal rond 19.30 beginnen.

Locatie: Petanque Centrum Nieuwegein, Galecopperzoom 1.

Het donderdagmiddag klaverjassen zal ook weer van start gaan in het Petanque Centrum. Mocht u mee willen doen graag van tevoren aanmelden via telefoonnummer 0622414051. De zaal zal om 13.00 haar deuren openen, en het klaverjassen zal om 13.30 beginnen. De middag zal eindigen om 16.00. En de entree bedraagt 4.00 euroMeer informatie over Petanque Centrum Nieuwegein kunt u vinden op : http://www.petanque.nl/

Comments

comments

Geef een reactie