Vanmorgen vroeg omstreeks kwart voor vijf ia de brandweer van Nieuwegein zuid opgeroepen voor een voertuigbrand op de carpoolplaats langs de A2 bij Nieuwegein Zuid. Een oplettende voorbijganger had de brand ontdekt en belde de hulpdiensten. 

De brandweer en politie kwamen beide met spoed ter plaatse. Bij aankomst stond het voertuig al volledig in brand. De politie zette uit voorzorg een deel van de carpoolplaats af.

De brandweer heeft de brandended auto weten te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto total-loss is. De auto is door een berger meegenomen. De auto stond als enig voertuig geparkeerd op de carpool. De omstandigheden van de brand, deze is aan de achterkant van het voertuig begonnen, en dat de auto als enige op de carpool stond doet vermoeden dat de brand is aangestoken. De politie doet echter nog onderzoek naar de toedracht.(Foto’s : Uppelmedia.nl)

Comments

comments

Geef een reactie