AHN Zomerfestival 2020

Het AHN Zomerfestival 2020 is weer volop in gang en vele inwoners weten
de weg inmiddels goed te vinden naar het Petanque centrum voor een
gezellige zaterdagmiddag bij de Algemene Hulpdienst Nieuwegein.

Op zaterdag 8 augustus, mogen zij de band One Trick Pony verwelkomen op het AHN Zomerfestival. Vorig jaar hebben ze een heerlijk feestje weten te bouwen en ook dit jaar mogen deze toppers dan ook niet ontbreken op het Zomerfestival.

Deze 4 man sterke band speelt heerlijke muziek van The Shadows, The Ventures, The Spotnicks en soortgelijke bands. Van harte aanbevolen en zeker een bezoekje waard. Dus meld u vooral aan om hierbij aanwezig te zijn.

De middagen beginnen om 13.30 uur en duren tot 16.00 uur. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Locatie: Petanque Centrum Nieuwegein, Galecopperzoom 1 (Galecop). Aanmelden is vanwege de coronapandemie wel verplicht, dit kan via begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch via 030-60 67 409, op werkdagen te bereiken tussen 10.00 en 12.30 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Comments

comments

Geef een reactie