Vlam in de pan aan de Koetsdrift

Afgelopen avond rond 19:00 brak er aan de Koetsdrift een brandje uit. Het bleek te gaan om een frituurpan die was gaan branden.

De brandweer was snel ter plaatsen en had de ‘vlam in de pan’ snel onder controle. De vele wagens van de aanwezige hulpdiensten zorgde voor flink wat kijkers in de straat op deze warme zonnige dag.

De toegesnelde hulpdiensten wisten de brand snel onder controle te krijgen en de aanwezige bewoners uit het pand te halen. Na een grondige controle bleken de bewoners gelukkig geen ernstige wonden/klachten te hebben.


Nadat de brandweer er zeker van was dat de brand geblust was is de woning mbv grote ventilatoren doorgelucht om de brandlucht en eventuele, in de brand ontstane, schadelijke dampen uit het huis te krijgen. Hoe de brand is ontstaan is op dit moment nog onbekend.

(Foto’s Dani Mastwijk Fotografie)

Comments

comments

Geef een reactie