320 handgeschreven kaarten voor hulpvragers/deelnemers Algemene Hulpdienst Nieuwegein

Vorige week hebben 27 vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) een persoonlijke kaart geschreven aan hulpvragers en deelnemers van groepsactiviteiten om te laten weten dat er aan hun wordt gedacht. In totaal zijn er 320 kaarten verstuurd en gezien de vele positieve reacties, zijn deze in goede orde ontvangen!

Op deze manier wil de AHN laten zien, dat zij staan voor een persoonlijke benadering en graag inwoners tot steun zijn in deze bijzondere tijd. De AHN is een vrijwilligersorganisatie van, voor en door inwoners uit Nieuwegein. De AHN kent een zeer uitgebreid hulpaanbod waaronder sociaal contact, thuisadministratie, regelhulp, begeleid vervoer, boodschappen doen, duo-fiets, klusjes in en om het huis, maken van een levensboek en nog veel meer.

De hulplijn van de AHN is iedere werkdag tussen 10.00 uur en 12.30 uur bereikbaar voor uw hulpvraag via het telefoonnummer: 030- 60 67 409 en per e-mail op: info@hulpdienstnieuwegein.nl. Alle vrijwilligers bij de AHN zijn gescreend en houden zich aan de gedragscode van de AHN en de instructies van het RIVM: ‘Een veilig en vertrouwd gevoel voor de hulpvrager!’

Zie voor meer informatie zie de website: www.hulpdienstnieuwegein.nl

Comments

comments

Geef een reactie