Vanaf 13 mei alle marktkramen weer aanwezig

Goed nieuws voor alle standhouders en bezoekers van de Nieuwegeinse markten. Vanaf 13 mei mogen alle kramen weer aanwezig zijn op de markten. Dit betekent dat niet alleen voedsel, maar ook alle andere spullen weer op de markt verkocht en gekocht mogen worden. De indeling van de markt wordt wel veranderd, dit om de 1,5 meter zoveel mogelijk te garanderen. Iedere marktbezoeker krijgt aanwijzingen om op de markt elkaar zoveel mogelijk ruimte te geven.

Zowel de zaterdagmarkt op City als ook de dinsdagmarkt op het winkelcentrum Muntplein zullen dus weer compleet zijn. Voor de donderdagmarkt in Vreeswijk verandert er qua marktkramen niet veel omdat daar altijd alleen voedsel wordt verkocht.

Wel wordt er van u verwacht dat u zoveel mogelijk rekening met elkaar houdt en de 1,5 meter regels in acht neemt als u de markt komt bezoeken.

(Bron / foto : Gemeente Nieuwegein)

Comments

comments

Geef een reactie