Veel bedrijven hebben door de Coronacrisis de deuren tijdelijk moeten sluiten. Ook in Nieuwegein was het lange tijd erg stil in winkelcentra en in City omdat buiten de supermarkten om de meeste winkels en bedrijven dicht moesten blijven. Dit om verdere verspreiding van het corona virus te voorkomen.

Langzaam maar zeker beginnen de diverse bedrijven weer op te starten. Van diverse ondernemers horen wij dat de winkels en bedrijven weer opengaan, weliswaar met een aangepast beleid, nu de corona regels langzaamaan wat versoepeld worden door de regering. Dagelijks horen wij van diverse ondernemers dat zij weer open zijn en klanten kunnen ontvangen, uiteraard met inbegrip van de op dit moment nog geldende regels.

Zo kregen wij vandaag bijvoorbeeld te horen dat RondOm Podotherapeuten ook de deuren weet heeft geopend voor klanten. Veel mensen met lichamelijke of psychische klachten hebben het in de corona periode niet makkelijk gehad. mensen met psychische klachten konden in sommige gevallen wel bellen met een behandelaar, maar er was geen mogelijk tot even het echte ‘live gesprek’ met elkaar wat men soms nodig heeft. Voor mensen met lichamelijke aandoeningen was er lang geen mogelijkheid om deze te laten behandelen.

Daarom wilt RondOm Podotherapeuten aan u laten weten dat zij weer open zijn en weer klaar om mensen met (voet)klachten te helpen. De praktijklocaties van RondOm Podotherapeuten zijn te vinden binnen: Gezondheidscentrum Batau, GHC Zorgplein-Zuid & Gezondheidcentrum De Schans.

Meer informatie over hoe RondOm Podotherapeuten omgaat met maatregelen omtrent het coronoavirus kunt u zien in de video hier onder

We zijn weer open voor fysieke afspraken!

We willen je graag laten zien dat je weer met een gerust gevoel een afspraak kan maken en de podotherapeutische zorg niet uit hoeft te stellen 🥳👍 Bekijk de video hieronder, delen wordt gewaardeerd 😃➡️Meer info: https://rondompodotherapeuten.nl/nieuws/we-zijn-weer-open-voor-fysieke-afspraken

Posted by RondOm Podotherapeuten on Wednesday, May 6, 2020

Comments

comments

Geef een reactie