De afgelopen weken hebben de kinderen in Nieuwegein ‘thuisonderwijs’ gekregen. Naast het eigen thuiswerken hebben de ouders de kinderen geholpen met het thuisonderwijs, mogelijk gemaakt door de docenten en de scholen. Daarnaast hebben zowel de scholen als de kinderopvangorganisaties noodopvang geboden daar waar nodig, voor bijvoorbeeld ouders met kritische beroepen. Al met al een geweldige prestatie waar het college van Nieuwegein trots op is.

Omdat de scholen en de kinderopvangorganisaties hiermee veel betekenen voor de veerkracht in Nieuwegein, Heeft wethouder Jan Kuiper aan alle basisscholen en de kinderdagopvangorganisaties in Nieuwegein symbolisch het Nieuwegein Monopolyspel aangeboden.

Wij zijn trots op het onderwijs en de kinderopvang in Nieuwegein” , aldus wethouder Jan Kuiper namens het college van Nieuwegein.

Voor de lezers die geïnteresseerd zijn in Nieuwegein Monopoly, u kunt Nieuwegein Monopoly o.a. bij Bol.com bestellen

Comments

comments

Geef een reactie