Featured Video Play Icon

Zojuist is er op de A.C. Verhoefweg bij de op- en afrit van de A12 een ongeluk gebeurd. Een motorrijder is door nog onbekende oorzaak op een busje met graafmachine geklapt.

Naast de aanwezige brandweer en politie is ook een traumahelikopter opgeroepen. De aanwezige politie probeert het verkeer zo goed mogelijk om het ongeval heen te leiden met voldoende ruimte voor de hulpdiensten.

De motorrijder zou mogelijk eerst bekneld zitten maar dit bleek al snel niet het geval. Hierdoor kon de opgeroepen brandweer alweer retour voordat zij ter plaatse waren. Het ongeval zorgt voor redelijke veel verkeersstremming op het kruispunt. De motorrijder is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis, maar zonder trauma arts. Deze ging weer mee terug in de helikopter.

Een Berger is ter plaatse, deze sleept de motor af. De oplegger kan op eigen kracht verder.

(Foto : JSMultimedia)

Comments

comments

Geef een reactie