Gemeente Nieuwegein feliciteert Wesley Smit van Push training studio

De gemeente feliciteert Wesley Smit uit Nieuwegein met de Dutch fitness awards 2019. Wesley Smit is eigenaar en oprichter van Push training studio Nieuwegein. Hij behaalde pas twee prijzen namelijk voor de beste Fitnessclub in Nieuwegein en voor beste Personal Trainer van de stad. Beide titels zijn behaald door een waardering van de eigen clubleden.

Wethouder John van Engelen (sport) bracht woensdagochtend namens het college de felicitaties over aan trotse Wesley Smit in zijn training studio. Bij een Push training studio kun je niet zomaar binnenlopen en fitnessen. Het concept bestaat uit een eigen Personal Trainer voor mentale coaching, een voedingsschema en een trainingsprogramma op maat. De gemeente wenst Wesley Smit veel succes met zijn training studio.

(Foto Fototeam KenM)

Comments

comments

Geef een reactie