Handbalvereniging Nieuwegein organiseert Kerstmarkt

Op zaterdag 15 december organiseert Handbalvereniging Nieuwegein voor de eerste keer een kerstmarkt in de sportkantine in Galecop. Terwijl er gedurende de hele dag door handbalwedstrijden zijn in de Sporthal, kunnen bezoekers zich in de kantine onderdompelen in de kerstsfeer! Er zijn verschillende kraampjes met een zeer divers aanbod van producten zoals sieraden, handgemaakte kerstartikelen, handgemaakte kaarten, make-up en Optidee.

Ook kunnen bezoekers hun haren laten vlechten en kan men een workshop kerstbal pimpen met acryl gieten volgen. Voor de lekkere trek zijn er heerlijkheden zoals zelfgemaakte cupcakes en zelfgemaakte fudge en natuurlijk zal de warme chocolademelk op deze dag niet ontbreken!

De kerstmarkt bij HV Nieuwegein is  op zondag 15 december, van 10:00 tot 17:00 in Sportkantine Galecop, Aert de Gelderhage 7 in Nieuwegein.

Comments

comments

Geef een reactie