Gemeente Nieuwegein voert zelf de Wet sociale werkvoorziening uit

De gemeente feliciteert Sportverenigingen Voetbalvereniging JSV, Atletiekvereniging Atverni, Honk- en Softbal Nieuwegein Diamonds en Rugby Club Nieuwegein met hun verdergaande samenwerking in Sportpark Galecop.

Afgelopen woensdag tekende de bestuursleden van de 4 sportverenigingen van Sportpark Galecop de oprichtingsakte van de ‘Sportpark Galecop Coöperatie’ waar wethouder sport, John van Engelen namens het college, ook bij aanwezig was. De sportverenigingen werken al nauw samen op allerlei vlakken en hebben er nu voor gekozen om deze samenwerking uit te bouwen. De samenwerking zit in het inzetten van elkaars kennis en kunde. Zo zijn er voetballers die looptraining krijgen van een trainers van de atletiekvereniging en maakt de rugbyclub gebruik van de kleedkamers van de honkbalvereniging.(Archieffoto: G/Media S.Gomersbach)

Comments

comments

Geef een reactie