Featured Video Play Icon

Na het succes van de Ibizafair in 2018, was gisteren 9 juni in Galecop het evenement ‘Ibiza Fair 2019’. Jong & oud konden terecht op het terrein van Petanque Vereniging Nieuwegein waar men kon genieten van een hapje en een drankje en live muziek afgewisseld door muziek aan elkaar gemixed door een DJ. Al snel na het openen van het evenement stroomde de mensen binnen.

Voor iedereen wat

Voor de allerkleinste was er een springkussen op het terrein en de mogelijkheid om te knutselen. Tevens waren er op het terrein diverse kraampjes waar met kleding en andere zaken kon kopen, de nagels kon laten bijwerken of huid advies kon krijgen. De gehele dag was het terrein druk bezocht waar uiteraard ook het mooie weer en de gezellige sfeer een bijdrage aan hebben geleverd.

Groot succes

De organisatie spreekt van een zeer succesvolle Ibizafair. De bezoekers aantallen overtroffen ruimschoots de verwachtingen. Tevens heeft het prachtige zomerse weer op deze 1e pinksterdag bijgedragen aan deze grote opkomst en de super gezellige sfeer.

Vrijwilligers

Volgens de organisatie had het evenement niet plaats kunnen vinden zonder de inzet van de vrijwilligers. Mede dankzij deze mensen die zich belangeloos in hebben gezet voor dit evenement is deze dag fantastisch verlopen. Heeft u interesse om mee te helpen om dit soort dagen tot een succes te maken, of wilt u iets anders voor de wijk doen? Kijk dan eens op de website van Galecop Sociaal
(Foto’s : G/Media S.Gomersbach)

Comments

comments

Geef een reactie