Steekpartij bij tramhalte in Nieuwegein

In Nieuwegein-Noord is zaterdagavond rond kwart voor tien een persoon na een steekpartij gewond geraakt. Direct na de steekpartij bij tramhalte Zuilenstein vluchtten de verdachten weg in de richting van een vestiging van McDonalds in Nieuwegein-Noord. De politie heeft twee personen kunnen aanhouden. Op welke wijze ze betrokken zijn bij het steekincident is nog niet bekend. Ook over hun identiteit is niets gezegd. 

De politie deed zaterdagavond ter plekke onderzoek naar sporen en aanwijzingen op het nabijgelegen parkeerterrein. Een woordvoerder van de politie kon niet vertellen hoe het met de gewonde persoon gaat.

De recherche doet onderzoek naar de toedracht. De omgeving was ruim afgezet. Bij de tramhalte aan de Symfonielaan stopte tijdelijk geen trams.

De foto’s zijn van Koen Laureij.

Comments

comments

Geef een reactie