Galecop 25 jaar! Een gezellige sfeer en mooi weer!

Vandaag was het feest “Galecop 25 jaar”. Mede dankzij het mooie weer en de goede organisatie was het feest een succes.

Het evenement

Vanaf 13:00 uur waren er leuke activiteiten voor alle leeftijden. er was mega domino, je kon je laten schminken, er was een ballon artiest en (live) muziek. Naast dit alles waren er tot 16:00 uur diverse sportieve activiteiten voor alle leeftijden waarbij ook de ‘score’ van de activiteiten werd bijgehouden, met aan het einde van de activiteiten een prijsuitreiking.

Barbeque

Na de prijsuitreiking was er vanaf 17:00 een barbeque waar men zich van te voren voor kon inschrijven. Er was voor ieder wat wils, zo kon er van te voren aangegeven worden of men bijvoorbeeld halal, vegetarisch of een glutenvrij wens had zodat hier rekening mee kon worden gehouden. De feest avond ging nog tot ongeveer 21:30 onder het genot van een DJ en live muziek.

Comments

comments

Geef een reactie