Dit weekend was er op de Middengaarde in Nieuwegein-Noord voor de tweede keer de Buurtcamping. De organisatie kijkt terug op een geslaagd, zonnig evenement. Op het terrein stonden twaalf tentjes van mensen uit verschillende wijken in Nieuwegein. In totaal had de Buurtcamping 35 kampeerders en op zaterdag 20 daggasten.

Workshops

De campingliefhebbers werden zaterdag getrakteerd met verschillende workshops, zoals kinderyoga, tai chi of buikdansen. Kampeerders kregen ’s ochtends een ontbijt en ’s avonds een avondmaaltijd aangeboden.

Ontmoetingen

Er was genoeg tijd voor interessante ontmoetingen tussen de 35 kampeerders en hun daggasten. Ook was er veel akoestische muziek om de gasten te vermaken.

Organisator Krijn Maartens:

“We kijken terug op een supergeslaagd weekend. Met heel veel zon en warmte. Ik heb net de enquetes van de gasten gelezen. Die waarderen de Nieuwegeinse Buurtcamping met een een 8+. De Buurtcamping was dit jaar kleiner van opzet, daarmee zijn we meer naar de basis gegaan. Het festivalgevoel van vorig jaar hebben we dit jaar niet gedaan.”

Zomervakantie

Volgend jaar is er voor de derde keer een Buurtcamping in Nieuwegein. Opnieuw in het eerste weekend van de zomervakantie.

De foto’s zijn van Stephan Gomersbach.

Comments

comments

Geef een reactie