Featured Video Play Icon

Vandaag, 7 juli, was de dag van Geinbeat 2018. Vanaf het moment van de opening was het een groot feest op het veld van de Middengaarde aan de Galecopperzoom. Er waren diverse optredens op het hoofd podium en op het podium van het AkoestiCafé. De organisatie spreek van een zeer geslaagd Geinbeat 2018

Geinbeat 2018

Wij waren bij de opening aanwezig en gelijk vanaf de start zat de sfeer er goed in. Al vanaf de soundcheck met de 1e band kwamen er steeds meer groepjes mensen binnen lopen die een heerlijk plaatsje in de zon opzochten om te genieten van de fijne muziek en het mooie weer. Op het Geinbeat podium waren onder andere optredens van Ziggy Splint, Nachtschade, Counter Jib, en meer. Op het Akoesticafé podium traden onder andere BEAUX, Van Piekeren en A Silent Sound op.

Voorzieningen

Op het festival terrein waren diverse mogelijkheden tot eten en drinken. Zo was er aan de ene kant van het veld een bar om de dorstige festival bezoekers te bedienen, aan de andere kant was eten verkrijgbaar van zowel een kraam met heerlijke snacks als van de Bossche Snacks mobiel. Ook was er uiteraard een EHBO Stand aanwezig. En vanwege de aanhoudende warmte heeft de organisatie zelfs 2 water tappunten laten plaatsen waar iedereen gratis water kan halen! kort samengevat: Goed geregeld!

De organisatie bedankt iedereen voor de onvergetelijke dag en kijkt al uit naar volgend jaar: Geinbeat 2019!

 

 

(De foto’s zijn van: Stephan Gomersbach & Svant Bjorkman)

Comments

comments

Geef een reactie