patrick Duenk

De autobestuurder die gisteravond doorreed na een ongeval op de AC Verhoefweg is een 16-jarige Nieuwegeinse jongen. Dat meldt het AD Utrechts Nieuwsblad. Bij de jongen zouden twee zusjes in de auto hebben gezeten. Hij heeft geen rijbewijs. De auto zou van zijn vader zijn.

patrick Duenk
De politie kon de 16-jarige jongen dezelfde avond aanhouden in de wijk Galecop (Foto Patrick Duenk)

Fietspad

Tegen half negen donderdagavond werd een scooterrijdster door de jongen geschept. Het gebeurde bij het fietspad in het verlengde van de Taludweg. De jongen zou door rood zijn gereden en met hoge snelheid via de Taludweg linksaf de AC Verhoefweg zijn opgedraaid. Na de botsing vluchtte de jongen richting de Batauweg. Daar kon hij door de politie worden aangehouden. Hij zit vast en is vanmorgen verhoord.

Beenbreuk

Het slachtoffer (18) komt uit Benschop en ligt nog in het ziekenhuis in Utrecht. Door de flinke botsing werd het meisje gelanceerd en kwam in de bosjes naast de AC Verhoefweg terecht. Ze heeft aan het avontuur een beenbreuk overgehouden. Volgens hulpverleners heeft ze enorm veel geluk gehad.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk is nog in volle gang. De politie heeft naar eigen zeggen al meerdere getuigen gesproken.

De foto’s zijn van Patrick Duenk.

Comments

comments

Geef een reactie